Plafond tillift HM25xx infrarood afstandsbediening

Betrouwbaarheid en optimale gebruikersgemak gaan hand in hand met de optionele infrarood uitbreidingsset van Tiltechniek. De bedrade luchtbediende handbediening wordt vervangen door een draadloze infrarood (IR) afstandsbediening. Het halssnoer aan de afstandsbediening voorkomt het buiten handbereik vallen van de handbediening en zo houdt u controle over uw transfer.

  • Plafondlift_met_tilbeugel_zwemmen_uitsnede
  • Verplaatsen_met_infrarood_plafondmotor_uitsnede
  • Zelfstandig_tillen_met_infrarood_plafondmotor_uitsnede

De HM2500 serie plafondmotor

Vrij verplaatsen zonder obstakels of hindernissen

U wil zich vrij verplaatsen zonder gehinderd te worden door drempels, vloerbedekking, kabels, en andere obstakels op de grond? Dan is de Tiltechniek plafondmotor de ideale oplossing voor u.

Tillen en verplaatsen met begeleiding

De plafondmotoren van het type HM2500 is bedoeld voor gebruik met begeleiding. De plafondmotoren worden handmatig door een hulpverlener voortgeduwd door de rail.

Plafondmotoren voor zelfstandig gebruik

De plafondmotoren van het type HM2510 zijn in beginsel bedoeld voor zelfstandig gebruik. De plafondmotoren worden middels een elektrische links/rechts (lateraal) motor door de rails geduwd. De laterale aandrijving kan tijdelijk of permanent ontkoppeld worden. Hiermee is de HM2510 serie plafondmotor van Tiltechniek een levensloopbestendige oplossing.

Oplossingen op maat

De plafondmotor biedt, in combinatie met verschillende rails mogelijkheden, voor elke situatie een oplossing op maat. Een kamer kan over de hele lengte en de breedte bereikbaar zijn en zich tussen meerdere ruimten verplaatsen. Het grote voordeel van het railsysteem met plafondmotor is dat men zich overal vrij kan bewegen zonder gehinderd te worden door drempels of andere obstakels.

Discreet in elk interieur

Met zijn lichtgrijze uitvoering en zijn sobere, esthetische vormgeving past de plafondmotor in elk interieur.

Mechanische nooddaling en reservebediening

Als bijkomende veiligheid is de plafondmotor van Tiltechniek uitgevoerd met een zelfstandig te bedienen mechanische nooddaling en een tweede bediening op de motorcassette.