Skip to main content
  • Mevrouw Hardeman uit Doorwerth:

    "De ergotherapeute heeft jullie gebeld en de volgende dag was de afspraak al ingepland bij ons aan huis. Het ging heel snel en dat is fijn."

  • Mevrouw Schouten uit Den Haag:

    "Het systeem staat mij enorm aan "..." Ik kan nu weer zelfstandig naar bed toe. Deze plafondlift met de Surehands tilbeugel geeft mij heel veel, vrijheid is fijn!"

Vrijblijvend advies

Hoe gemakkelijk is het om vanachter het buro u een prijsopgave te sturen voor een standaard oplossing? Daar kiezen wij niet voor!

Gratis analyse van de transferbehoeften

Alvorens u een passende oplossing te kunnen aanbieden, bekijkt onze adviseur eerst op lokatie welke transfers nodig en gewenst zijn, bv vanuit de rolstoel naar bed, bad, toilet... Begeleid of zelfstandig gebruik, de actuele of toekomstige beperking(en) van de gebruiker of zelfs een verzorger? De verschillende ruimtes (slaapkamer, badkamer, toilet…) worden bekeken. Ook de technische kant van eventueel te overbruggen deuropeningen wordt in de analyse opgenomen. Alle potentiële opties worden uitvoerig besproken.

Advies voor uw tilproblemen

Adviezen van onze adviseurs zijn gebaseerd op een grondige productkennis en een rijke ervaring. Alle adviseurs hebben een medische achtergrond als ergo-, fysiotherapeut of verpleegkundige, dus zij weten wat er speelt. Toch wordt de uitgewerkte tiloplossing eerst ter bevestiging aan u voorgelegd. Hebben wij uw vraag goed begrepen, en voldoet de oplossing aan uw behoefte? Wilt u het eerst zeker weten?, dat kan...

Vrijblijvend en kosteloze proefperiode

Natuurlijk wilt u eerst bevestigd zien dat de geboden tiloplossing de goede is. Onze adviseur kan direct ter plaatse een aantal testen uitvoeren met de demomaterialen uit z'n bestelbus. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend onze producten voor een zichtperiode gratis uitproberen. Zo bent u zeker dat u zich een tilsysteem op maat aanschaft dat echt aansluit bij uw noden en wensen.

Gedetailleerde offerte

Elke offerte geeft in onderdelen een duidelijk beeld van wat het tilsysteem gaat kosten. De bijgevoegde tekeningen, schetsen en foto’s tonen u hoe uw oplossing er uit zal zien. Tiltechniek wil vermijden dat u na uw opdracht nog met onverwachte uitgaven wordt geconfronteerd.

Persoonlijke begeleiding door onze adviseur

Uw dossier wordt opgevolgd door één vaste persoonlijke adviseur. Gedurende het totale project is hij uw aanspreekpunt. Hij begeleidt u van concept tot realisatie, ook op het gebied van eventueel (ver)bouwadvies.

Snel een offerte krijgen? Een vraag stellen? Meer informatie?

Wij helpen en adviseren u graag vrijblijvend. Goede zorg voor onze klanten staat voorop.