Skip to main content

Klanten

Mevrouw Hardeman uit Doorwert

Het ging heel snel en dat is fijn.

Mevrouw Hardeman vertelt, dat ze via de ergotherapeute van haar man (de heer Jaspers) in contact met Tiltechniek is gekomen. “De ergotherapeute heeft jullie gebeld en de volgende dag was de afspraak al ingepland bij ons aan huis. Het ging heel snel en dat is fijn.

Mijn man gebruikte een wandbeugel bij de wastafel en zo trok hij zich altijd omhoog. We zochten naar een oplossing zodat hij weer gedoucht kon worden. We hebben gekozen voor de draagbare plafondmotor met Surehands tilbeugel, waardoor er geen bouwkundige aanpassingen van onze badkamer nodig waren. Jullie monteur is erg aardig en heeft alles netjes gemonteerd. In de praktijk vonden we het nog even spannend, we zijn blij dat de adviseur ons daarmee nog geholpen heeft. We hebben nu het vertrouwen om de plafondlift ook echt te gebruiken. We zijn erg tevreden en mijn man ziet er naar uit om weer te douchen.”


 

Mevrouw B. Schouten uit Den Haag

Vrijheid is fijn!

“Ik heb al 22 jaar MS, vertelt mevrouw Schouten. Al die tijd heb ik, met veel moeite, mezelf verplaatst zonder plafondlift. Onlangs ben ik vanuit België naar Den Haag verhuisd en heb daarna een afspraak gemaakt met Frans van Berkum van Tiltechniek. Hij heeft een vrijblijvende demonstratie van de plafondlift met de Surehands tilbeugel gegeven. Dit is dè oplossing voor mij. Het systeem staat mij enorm aan en ik ben klant geworden bij Tiltechniek. Ik kan nu weer zelfstandig naar bed toe. Deze plafondlift met de Surehands tilbeugel geeft mij heel veel, vrijheid is fijn!”

Snel een offerte krijgen? Een vraag stellen? Meer informatie?

Wij helpen en adviseren u graag vrijblijvend. Goede zorg voor onze klanten staat voorop.